BÖLGE Haber Girişi : 12 Şubat 2022 00:37

Yüksek Elektrik Faturasına Tepki Gösteren Vatandaş Edaş'ın Önünde Televizyon Kırdı

Yüksek Elektrik Faturasına Tepki Gösteren Vatandaş Edaş'ın Önünde Televizyon Kırdı
Yüksek elektrik faturasına tepki gösteren vatandaş Edaş binasının önünde televizyonunu kırıp edaş'ı protesto etti.

Kars Olay- Iğdır’da yüksek gelen elektrik faturasına isyan eden vatandaş  Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Iğdır İl Koordinatörlüğünün önüne giderek televizyonunu yerde yere vurup parçalayarak  Aras Elektrik'in yaptığı  zamları ilginç bir şekilde protesto etti.

 

Demir Karakuş adlı vatandaş videoya alınan görüntüleri kendi sosyal medya hesabında paylaştı. Her ay bin lira elektrik faturası geldiğini belirten Karakuş, “Bu ay elektrik faturam 5 bin lira geldi” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 Karakuş paylaşımında; “Hep beraber bu EDAŞ terörünü yeneceğiz tüm işletmelerim dahil ayda 10.000 lira elektrik parası ödüyorum. Bu kadar gelirim var mı benim yazık günahtır. Bu Türk milleti bunu hak etmiyor. Vatanım sağ olsun milletim sağ olsun sonu ne olursa olsun bu tepkimden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim geri adım atmayacağım.” Şeklinde konuşan vatandaş getirdiği televizyonu parçalayarak "Artık televizyon izlemeyeceğim, buz dolabı çalıştırmayacağım siz batana kadar. Sizi Allaha şikayet edeceğim" diyerek EDAŞ'ın önünde televizyonu paramparça etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.