İLÇELER Haber Girişi : 12 Şubat 2022 00:04

Kağızman Denizbank Şubesine Yeni Müdür Atandı

Kağızman Denizbank Şubesine Yeni Müdür Atandı
Kağızman Denizbank Şubesine Koray Yıldırım atandı.

Kars Olay- Kağızman Deniz Bankası Müdürü Suat Kurt’un Deniz Bankası Tercan Şube Müdürlüğü'ne atanması üzerine bu göreve Deniz Bankası Erzincan Tercan  Şube Müdürü Koray Yıldırım atandı.

 


Kağızman Deniz  Bankası Şube Müdürlüğü görevine yeni atanan Koray Yıldırım ilçeye gelerek görevine başladı. Yaklaşık 12 yıldı Deniz Bankasında farklı pozisyonlarda görev aldığını belirten Yıldırım, son olarak Deniz Bankası Erzincan Tercan Şubede Müdürü olarak görev aldığını söyledi.

 


Kendisinin bu yöreye yabancı olmadığını, görevi boyunca herhangi bir zorluk yaşamayacağını dile getiren Yıldırım, "Yöneticilik yaptığım yerlerde olduğu gibi Kağızman’da da insanlarımızın sevecen sıcak ilgisiyle karşılaştım. Ben de yöreliyim bu yörenin insanıyım her gittiğim yerde o yörenin  insanına hizmet etmeyi bir görev olarak algıladığımdan, kendi yöremizden başka bir yere gitmek istemedim.

Kağızman’da göreve başladığım gün itibarıyla esnaflarımızı ve işletmelerimizi ziyaret ederek bizden bir talepleri olup olmadığını sordum. Ayrıca  Kağızman ilçemizde genellikle tarım ve hayvancılık yapılıyor. Bu yönüyle Deniz Bankası olarak her zaman çiftçilerimizin yanındayız. Bundan sonra da inşallah Deniz  Bankası Kağızman Şubesi ekibi ile müşterilerimizin istek ve taleplerini en iyi bir şekilde karşılamaya çalışacağız. İlçemizden beklentimiz mevduatlarını Deniz bankasına yatırmaları ve bankamıza sahip çıkmalarıdır" dedi.


Kars merkez  Eşmeyazı köyünde 1985 yılında dünyaya gelen Yıldırım, evli ve 2 çocuk babası.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.