KARS Haber Girişi : 02 Eylül 2017 12:56

Vali Yardımcısı Dolu'ya Veda Ziyareti

Vali Yardımcısı Dolu'ya Veda Ziyareti
Hayrat Vakfı İl Koordinatörlüğü, Hayrat Yardım derneği ve Rehber Kalemler Derneğince Kars Vali Yardımcısı iken tayin ile Muğla Köyceğiz ilçesine atanan Erdinç DOLU’ya veda ziyaretinde bulunuldu.

Kars Olay-Hayrat Vakfı Koordinatörü Hüsnü ÇELİK, Hayrat Yardam Gönüllüsü Müjdat Çiftçi ve Rehber Kalemler Derneği Başkanı Muammer KAKÇA tarafından gerçekleştirilen veda ziyaretinde Erdinç DOLU ya yeni görevinde muvaffakiyet dilenirken, başta Selim ilçesine ve Kars a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Veda ziyaretinde vakıf ve dernek yetkilileri tarafından Erdinç DOLU ya içerisinde Müslümanların kutsalları olan Kadife Kuranı Kerim, Türk Bayrağı ve Fincan takımı bulunan hediye paketi takdim edildi.

Hayrat Vakfı Kars Koordinatörü hüsnü ÇELİK tarafından hediye edilen hayrat neşriyata ait tevafuklu kuranı kerim hakkında kısa bilgilendirme yaptı.

Tayini çıkan Erdinç DOLU veda ziyareti nezaketinde bulunan vakıf ve dernek yetkililerine teşekkür ederek hayırlı çalışmalarında başarılar diledi.– KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.