SİYASET Haber Girişi : 01 Eylül 2017 22:20

Susuz'da Belediye Başkanına Davullu Zurnalı Karşılama

Susuz'da Belediye Başkanına Davullu Zurnalı Karşılama
Çeşitli gezi ve ziyaretlerde bulunmak için havayoluyla Kars’a gelen İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kodıoğlu, Susuz ilçesini ziyaret etti.

Kars Olay-Burada Susuz Belediye  Bakanı Murat Uray tarafından karşılanan Kadıoğlu ilçede yeni yerleşime açılan mahalleye geçti. Burada bir süre inceleme yapan Başkan Necmi Kadıoğlu, Susuz Belediye Başkanı Murat Uray ile değerlendirmelerde bulundu. Necmi Kadıoğlu destekleriyle kilit pake yapımına başlanan yolda inceleme yapıldı ardından da Kadıoğlu desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Belediye Meclis Üyelerinin de iştirak ettiğıi ziyarette İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın babasının mezun olduğu Cilavuz Köy Enstitüsü de gezildi.

İlçe girişinde davullu zurnalı karşılanan Kadıoğlu ve bareberindekiler daha sonra aynı coşkuyla Ardahan’a uğurlandılar.

Susuz Belediyesi’ni de ziaret eden Başkan Kadıoğlu ayrıca, ilçedeki bazı hizmetlerde belediyeye destek olacağının da sözünü verdi.

İlçe girişinde davullu zurnalı karşılanan Kadıoğlu ve bareberindekiler daha sonra aynı coşkuyla Ardahan’a uğurlandılar.– KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.