KARS Haber Girişi : 12 Ekim 2019 00:07

Vali Öksüz Paşaçayırlıları Dinledi

Vali Öksüz Paşaçayırlıları Dinledi
Kars Valisi Türker Öksüz, belirli periyotlarla gerçekleştirdiği halk buluşmaları kapsamında Paşaçayır Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kars Olay-Paşaçayır Mahallesi Camii Sosyal Amaçlı Salonunda gerçekleşen toplantıda mahalle sakinlerine hitaben konuşan Kars Valisi Türker Öksüz, Paşaçayır Mahalle sakinleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti.

Mahallenin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görüp ilk ağızdan dinleyerek gerekli çözüm yollarını üretmek amacıyla bir araya geldiklerini belirten Vali Öksüz, belediye hizmetleri kapsamında Kars genelinde bulunan alt yapı sorunlarının Paşaçayır Mahallesinde bulunduğunu bu durumun bir tarih ve kültür şehri olan şehitler diyarı Kars’a yakışmadığını ifade etti.

Ziyaret öncesinde mahallenin ihtiyaç ve talepleri konusunda kendisine iletilen altyapı, okul yeri, spor alanları, sanayi yolu, imar, sosyal tesis, sokak hayvanları, gece bekçisi konularına değinen Kars Valisi Türker Öksüz, kamu hizmetlerinin vatandaşa en etkin şekilde verilmesinin çabasında olduklarını belirterek sorunların çözümü için Valilik olarak, bütün kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte gerekli desteğin verileceğini söyledi.

Vali Öksüz'ün konuşmasının ardından Paşaçayır Mahalle Muhtarı Hakan Kepenekçi ve mahalle halkına söz vererek onların okul yapım işi, altyapı, imar, yol, kaldırım, sokak köpekleri, okul önlerine hız kesicileri, yeşil alan, çocukların oynayabileceği park, kütüphane, MOBESE konularında sorun ve isteklerini dinleyip, ilgililere çözümü için talimatlarda bulundu.

Kars Valisi Türker Öksüz, halk buluşmasının ardından kendisini bekleyen çocuklar ile bir araya gelerek bir süre sohbette bulundu.

Düzenlenen mahalle buluşmasına; Kars Valisi Türker Öksüz, Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ile ilgili kurum ve daire amirler katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Basın 36 12 Ekim 2019 10:01

    Vali duyarlılıği budur