Kars Olay- Kars Valisi Türker Öksüz, 30 Ağustos Zaferi Bayramı kutlama törenleri adrdından Kars için koronavirüs değerlendirmelerinde bulundu. 

 

Hastanelerdeki yoğunluk hakkında açıklama yapan Vali Türker Öksüz, “Hastanelerimizde şuan yoğun bakımda ve normal serviste yatan hastalarımız var. Tedavileri devam ediyor, bir sıkıntımız söz konusu değil.” şeklinde konuştu.

 

Pozitif vakaların hastanelerde tedavi altına alınması yerine evlerine gönderildiği iddialarına cevap veren Kars Valisi Türker Öksüz; “Bizim pozitif vakalarla ilgili olarak yaptığımız tedaviler Sağlık Bakanlığımızın yayınladığı rehberler doğrultusunda yapılmaktadır. En ufak bir aykırılık yoktur. Biz tedavi protokolü ne ise ona göre davranıyoruz.” dedi.

 

Pozitif vakaların tedavileri için başka şehirlere sevk edildiği iddalarına da açıklama getiren Vali Türker Öksüz, “Hayır, tüm hastalarımız ilimizdeki hastanelerde tedavi ediliyor, başka şehirlere sevk söz konusu değil.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.