KARS Haber Girişi : 04 Ağustos 2018 07:27

Vali Doğan ve Başkan Çalkın'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Vali Doğan ve Başkan Çalkın'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti
Kars Valisi Rahmi Doğan, ve Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü PKK’lı teröristlerce Iğdır İl Özel İdaresi ekiplerine yönelik düzenlenen saldırıda şehit düşen Nurettin Karadeniz’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kars Olay- Digor Kaymakamı Mustafa Güngör, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in de eşlik ettiği taziye ziyaretinde Vali Doğan, şehidin ailesi ile görüşerek acılarını paylaştı. 
 
Ziyarette; Devlet olarak, şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Kars Valisi Rahmi Doğan Şehit Nurettin Karadeniz'e Yüce Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.
 
Ziyaret, Kuran-ı Kerim okunmasının ardından yapılan dualarla sona erdi.

Şehit Nurettin Karadeniz 
"Şehit işçi Nurettin Karadeniz, Iğdır İl Özel İdaresi ekiplerince 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü Korhan Yaylası mevkiinde yapılan çalışmalar esnasında PKK’lı teröristlerce yapılan saldıra şehit düşmüş, cenazesi 29 Temmuz Pazar günü Valimiz Sayın Rahmi Doğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanımız aynı zamanda şehidimizin kuzeni AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar ve diğer protokolün katılımı ile köyünde toprağa verilmişti."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.