KARS Haber Girişi : 04 Ağustos 2018 00:17

Kars'ta Köy Çocuklarının Yol ve Okul İsteklerini Kim Duyacak?

Kars'ta Köy Çocuklarının Yol ve Okul İsteklerini Kim Duyacak?
Kars'ta yaşları 8 ile 13 arasında değişen çocuklar yetkililerden yollarının yapılması, içme suyu sorunlarını ile okullarının eksikliklerinin giderilmesini talep ettiler.

Kars Olay- Karsın Merkez Çerme Köyü'nde yaşayan çocuklar haber için gittiğimiz köylerinde yollarının yapılması, içme suyu sorunlarının ortadan kaldırılması ile okul eksiklerinin tamamlanmasını istediklerini bunun için devlet büyüklerine seslenmek istediklerini söylediler.

Yaşları küçük olmasına rağmen zorlu köy hayatında bir nebzede olsa rahat ve huzurlu bir yaşam istediklerini belirten çocuklar; Biz Çerme Köyü'nde yaşıyoruz. Bizi izleyen herkese ve devlet büyüklerimize Karsın Çerme Köyü'nden selam ederiz. Devlet büyüklerimizden Köyümüzün içme suyu, ulaşım yolu ve okul inşaatıyla ilgili köyümüzle ilgilenmelerini istiyoruz. Devlet büyüklerimizden bizi yokluğa ve cehalete  terk etmemelerini istiyoruz. Çünki biz gençler ve bu köyün çocukları ülkemizin geleceği ve teminatı olmak istiyoruz." dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.