KARS Haber Girişi : 31 Ekim 2018 13:18

Vali Doğan Kars'a Veda Etmeye Hazırlanıyor

Vali Doğan Kars'a Veda Etmeye Hazırlanıyor
Valiler Kararnamesi ile Hatay iline Vali olarak atanan Kars Valisi Rahmi Doğan basın mensupları ile bir araya gelerek Kars Halkından helallik istedi. Vali Doğan Kars'ta bir öğrenci ile yaşadığı olayı olayı anlatırken göz yaşlarını tutamadı.

Kars Olay- Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Kars'tan Hatay'a vali olarak atanan Kars Valisi Rahmi Doğan'ın kentten ayrılmasına sayılı günler kala basın mensupları ile bir araya geldi.

Kars Valiliği'nde düzenlenen program duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. 

Kars Vali Rahmi Doğan burada yaptığı konuşmada; "Kars'ta geçirdiği süre boyunca mutlu olduğunu, burada vatandaşlara hizmet etmenin kendisini gerçek anlamda mutlu ettiğini belirtti.

Doğan; " Kars'tan mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrılıyorum, telefonla mesajlarla yada karşılaştığımız zaman halkın bize sevgisi en büyük yatırımımız olduğu için seviniyorum. Gideceğimiz yerdeki sosyal medyalarda yerel basında, halkımızın buradaki ilgisini görünce oradaki beklentide çok yükseldi. Kars halkına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Biz Kars'tan görev icabı ayrılıyoruz, gönül olarak buradayız diyen Doğan; "Normalde ayrıldığım şehirlere gitmem ama Kars bunun istisnası olacak ve gerek yaz gerek kış aylarında geleceğim. Kars'ta yapılan yatırım ve hizmetler hakkında konuşan Doğan göreve ilk başladığı zaman dönemin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'a yaptığı ziyarette Bakan Arslan'ın; Sen yeni Valisin bende yeni Bakan başarıda başarısızlıkta ikimizin"demişti. Dolayısıyla bu kısa süre içerisinde sayın Bakanımızın destekleri ile güzel işler yaptık.

Cumartesi günü Vali Lala Mustafa Paşa Hayrat Çeşmesi'nin açılışını 65. Dönem UHD Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımı gerçekleştireceğini belirten Doğan, pazar günü ise Kars'tan ayrılacak.

Veda ziyaretlerini Şehit ailelerine giderek sürdüren Vali Doğan insanların gönüllerine dokunmanın daha güzel olduğunu belirterek Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda  karne dağıtım töreninde yaşanmış olan ve daha sonra bunu bir öğretmenin kaleme aldığı olayı anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Vali Doğan olayı cep telefonuna atılan mesajı basın mensuplarına okurken duygu dolu anlar yaşadı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.