İLÇELER Haber Girişi : 25 Eylül 2017 21:55

Selim'e Doğalgaz Müjdesi!

Selim'e Doğalgaz Müjdesi!
Bakan Ahmet Arslan'ın müjdesini vermiş olduğu doğal gaza Selim İlçesinde kurban kesilerek altyapı çalışmalarına ilk kazma vuruldu.

Kars Olay- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'un gayretleri ile Kars'ın Selim İlçesi için doğalgaz çekilmesi Enerji Bakanlığı tarafından bu yıl ki yatırım programına alınmıştı.

Selim'e doğalgaz gelmesi için yapılan görüşmelerin sonunda ilçeye doğalgazın getirilmesi için çalışmalar bugün Selim Kaymakamı Zafer Yiğit, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, KarsGaz firma yetkilileri ve Selim halkının katılımı ile  kurbanlar kesilerek başlanıldı.
KarGaz Doğalgaz Dağıtım AŞ. tarafından ilçeye getirilen iş makinaları ve teknik personel ile bugün start alan çalışmalar ile ilçe merkezinde bulunan doğalgaz ana boru hatların tamamlanmasının ardından abone hatları da çekilerek Selim halkı doğalgaz kullanımına başlayacak.
İlçede doğalgaz çalışmalarının başlaması ilçe halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılanırken, kendileri için hayal olan bu hizmetin ilçelerine getirilmesi için yoğun gayret gösteren başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Asrlan'a, AK Parti Kars Milletvekili Selehattin Beyribey'e, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'a ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'a teşekkür ettiler.
 
Belediye Başkanı Coşkun Altun Doğalgaz Çalışmalarını Kontrol Ediyor

Belediye Başkanı Coşkun Altun," Selim halkının yıllardan beri en büyük hayali olan doğalgazı çok şükür ki Bakanımız Ahmet Arslan, milletvekilimiz Selehattin Beyribey ve diğer bürokratlarımızın desteği ile ilçe halkımızın hizmetine sunmak için önemli ve büyük bir adımı bugün gerçekleştiriyoruz. Şunu belirtmek isterim ki Enerji bakanlığı tarafından alınan karar ile son kapsamda sadece Türkiye genelinde sekiz ilçeye doğalgaz için lisans verildi ve çok şükür ki bunlardan birisi Selim ilçemiz oldu.

Doğalgaz dağıtım firmamız KarGaz tarafından gerekli alt yapı yatırımları belediyemiz ile koordineli olacak şekilde bugün start aldı, ilçe halkımız gibi bizlerde heyecanlı ve mutluyuz ve bu alt yapı çalışmaları en kısa süre içerisinde bitirilmiş olacak. Selim'de ana boru nakil hattı çekildikten sonra ilçede konutlara doğalgaz verilmeye başlayacak. Selim Belediyesi ne gerekiyorsa yapacak. Doğalgaz Selim'e hayırlı olsun. Bundan böyle  konut ve sanayi kullanıcılarımızın temiz, güvenli ve uzun vadede tasarruflu yakıt doğal gazla kesintisiz ve yüksek hizmet kalitesiyle buluşması sağlanmış olacak. Çalışmaların en kısa zamanda yapılacağı sözünü de aldık" dedi.

Her şey Bu Fotoğraf ile Başlamıştı;

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.