SPOR Haber Girişi : 25 Eylül 2017 21:46

Aslında Karsspor Ne Demek Öğrenmek İsteyenler Okusun!

Aslında Karsspor Ne Demek Öğrenmek İsteyenler Okusun!
Karssporu, taraftarı, Karsspor'un sahipsizliğini, Kars Aşkını, Bir Şehre Sahip Çıkmak Aslında Ne Demek Olduğunu, Bu adamların derdini en iyi anlatan yazı bu olsa gerek!

KARS OLAY-Bizde maça gidecek #PARA kalmadı, Hattımız KARS36 Yazıp7979 sms atmaktan kapanacak,Yine Bugün kulüp #FORMASINDAN aldık, #MAKBUZLU kulüp yararına bağışta bulunduk,Yine cebimizdeki son #EKMEK Parasını stada girince #POLİSİMİZ Tarafından alındı, Ses tellerimizden amaliyat olucaz, Formalarımız sırtımızda yine terledi, Eşimizden boşanma durumuna yine geldik, #BAŞKANIMIZ Muharrem Yıldız Yine yanlız, Hala uyanmadımı bu Askari ücretli taraftarların #PATRONLARI, #İŞADAMLARIMIZ, Bizim sizin paranızda gözümüz yok, #KARSSPORUMUN ihtiyacı Var. Bizim Paramız, emeğimiz, Zamanımız, rızkımızın kıymeti yokmu, Belkide son Evin çoluğun çocuğun rızkıydı, Bizler #KARS #YAZAN her yerdeyiz, bizler #HOLİGAN değil #KARS aşığıyız, Bizim sevgiden başka çıkarmız yok biz #HARBİLER36 #KARSSPOR Tataftarıyız. Yarın başarı oldumu biz taraftarı tanıyan olmuyacak, zenginlerimiz reklam için savaşıcak, Bizler başarıda #ROLalmadıkta tüm başarılar onların olcak. Onların yeri #ŞEREF türübünü, Bizimkisi açık türübün olcak. Bizler şehrimizde spor istiyoruz, başarı istiyoruz, gençleri spora aşılamak istiyoruz neden #OLMASIN. Bugün Balıkesir galibiyeti için emeği geçen Herkese teşekkür ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun. YAZININ YAYILMASI İÇİN KENDİNİZİ ETİKETLİYİN VEYA PAYLAŞALIM LÜTFENNNNN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.