ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Şubat 2018 23:15

Selim'de Kan Davası Cinayeti: 1 Ölü

Selim'de Kan Davası Cinayeti: 1 Ölü
Kars'ta meydana gelen olayda, 14 yıl önce yaşanan kan davası dolayısıyla bugün bir kişi cadde ortasında silahla öldürüldü.

Kars Olay- Karsın Selim İlçesinde bugün meydana gelen olayda 14 yıl önce Cafer ve Kibar İ.'nin ölümüne sebep olan Ahmet B. isimli şahıs, kafasından silahla vurularak öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre Selim İlçesinde 2004 yılında Ahmet B. tarafından Cafer ve Kibar İ. isimli şahıslar öldürülmüş, bu olayla alakalı olrak Ahmet B. yakalanarak 14 yıl hapis cezası ile cezalandırılmış, daha sonra cezaevinden çıkan Ahmet B.'nin kan davalıları olan Cafer ve Kibar İ.'nin çocukları olan Çetin İ. ile Özbay İ. Selim ilçesinde cadde ortasında karşılaştı. Aralarında husumet bulunan iki tarafın tartışması kavgaya dönüştü.
Çetin İ. ve Özbay İ.'nin silahla ateş edilmesi sonucu kan davalıları Ahmet B. başından aldığı kurşunla yaralanarak olay yerinde hayatını kaybetti. Daha sonra polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde kan davası dolayısıyla cinayeti işleyen Çetin ve Özbay İ. isimli kardeşler yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.