KARS Haber Girişi : 13 Şubat 2018 12:41

Kars'ta OSB Toplantısı

Kars'ta OSB Toplantısı
Kars Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kars Valisi Rahmi Doğan, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firma sahipleri ile Kars Organize Sanayi Bölgesi 2018 yılı faaliyetleri bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Kars Olay-Toplantıda, geçtiğimiz hafta sonu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Valilik ziyaretinde yaptıkları basın açıklamasında dile getirdikleri Kars Organize Sanayi Bölgesine 2018 yılı içinde yapılacak olan yatırım ve projeler hakkında firma sahiplerine açıklamalarda bulunan Vali Doğan daha sonra Kars'ın cazibe merkezi haline gelmesi ve Kars'taki ticari faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi adına yapılacaklar hakkında katılımcılar ile görüş alışverişinde bulundu.
 
OSB Yollarının Asfaltlanması, OSB Doğalgaz Dağıtım Şebekesinin Yapılması, 2. ilave OSB’nin Kamulaştırılması, OSB Atıksu Artıma Tesisi, OSB Hizmet Binasının Projelendirilmesi, OSB-TOBB Teknik ve Meslek Lisesi Yapımı, OSB Kanalizasyon ve İç Kanalın Yenilenmesi konularının ele alındığı toplantıya;  Kars Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, AK Parti İl Başkanı Âdem Çalkın, Kars Organize Sanayi Bölge Müdürü Filiz Çalış ile firma sahibi işadamları katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.