KARS Haber Girişi : 13 Mart 2019 16:19

Özel İdare'den Kars'ta Bahar Temizliği

Özel İdare'den Kars'ta Bahar Temizliği
Kars İl Özel İdare Ekipleri Kars Merkezde cadde ve sokaklarda kar ve buz temizliğine başladı.

Kars Olay- Kars İl Özel İdare bir tarftan Kars'ın köylerinde çalışırkan diğer taraftanda Kars merkezde karla ve buzla mücadele çalışması başlattı. Kars İl Özel İdare Ekipleri Kars'ın işek caddelerinde kar ve buz temizleme çalışmalarına başladı. Kars İl Özel İdare Ekipleri 1 kamyon 1 kepçe ve 1 greyderlerle yol kenarlarında ve kaldırımlarda biriken kar ve buz kütlelerini temizleyerek şehrin dışına taşıyorlar. Şehrin yoğun vatandaş olduğu kısımlarda çalışmalarını devam ettiren ekipler ara ara Kars Merkez cadde ve sokaklardaki bahar temizliği çalışmalarını sürdürecekler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ankara da Kars’lı 13 Mart 2019 20:16

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.