KARS Haber Girişi : 27 Ağustos 2018 20:04

'Kurban Bayramınız Mübarek Olsun'

'Kurban Bayramınız Mübarek Olsun'
Kars Valiliği'nce Kurban Bayramı münasebetiyle Evliya Camii’nde resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kars Olay-Bayram namazını vatandaşlarla birlikte Evliya Camii’nde kılan Kars Valisi Rahmi Doğan, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı. 
 
Bayramlaşmanın programının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Doğan, bayramların; birlik, beraberlik ve kardeşliğin yoğun yaşandığı günler olduğunu belirterek, millet olarak huzur ortamında bayramı idrak ettiklerini söyledi. 
 
Kutsal topraklarda hac vazifesini yerine getiren hacı adaylarına Allah’tan kolaylık ve ibadetlerinin kabulünü dileyen Vali Doğan, bayramlarda sıla-i rahim yapmanın önemine vurgu yaparak, tatil için yola çıkan tüm sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istedi.
 
Buradaki bayramlaşma programının ardından Kars Vallisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte Susuz’a geçerek şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömercan Yekebağcı’nın ailesine bayram ziyaretinde bulundu.
 
Kars Valisi  Rahmi Doğan, bayramlaşma programı kapsamında son olarak eşi Gülden Gülizar Doğan ile birlikte Kars Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Merkezini ve sevgi evlerini ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlarımızın bayramını kutladı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.