ASAYİŞ Haber Girişi : 27 Ağustos 2018 19:34

Kars'ta Bayram Günü Feci Kaza: 10 Yaralı

Kars'ta Bayram Günü Feci Kaza: 10 Yaralı
Kars'ta seyir halinde olan iki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla oluşan kazada 10 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.
Kars Olay- Kars'ın Arpaçay ilçesi Kuyucuk Gölü yakınlarında Aykut D. idaresindeki 20 AZF 69 plakalı araç ile Güven G. idaresindeki 36 AAC 041 plakalı otomobil seyir halinde iken kafa kafaya çarpışarak karayolu kenarına savruldu.
Kazayı gören diğer araç sürücüleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine Arpaçay ve Kars'tan ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi.
İki aracın karıştığı trafik kazasında araç sürücüleri, Aykut D., Güven G., Burhan D. , Simizar D. , Gürkan D. , Doğukan D. , Abbas D. , Kadir D., Umut G. Nevruz Efe G. yaralandı. Yaralılar ambulans ve vatandaşlara ait araçlar ile Kars Harakani Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralılara müdahaleler Acil Servis'te devam ederken sağlık durumların iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.
Karayolu kaza dolayısıyla kısmı süreli araç trafiğine kapatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.