EKONOMİ Haber Girişi : 19 Haziran 2021 23:04

Kritik uyarı, altın rekor kıracak!

Kritik uyarı, altın rekor kıracak!
Altında düşüş sürüyor. FED kararı sonrası altın değer kaybetti. Uzmanlar ise altın fiyatlarının seyri hakkında önemli açıklamalarda bulundular.

Kars Olay- Altın fiyatları için 'asla satmayın' uyarısı geldi.

Altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş sonrası seyrin hangi yöne gideceği yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Dün kapanışta Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,10 artışla 497,20 liradan tamamlamıştı. Ayrıca pek büyük ve küçük ölçekteki yatırımcı altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrası neler olacağı merak ediliyor. Gözler bu nedenle uzmanlar tarafından yapılan yorumlara ve alış satış fiyatlarındaki son gelişmelere çevrildi.

 

 

"ALTIN İÇİN DÜŞÜŞLER KALICI OLMAYABİLİR"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın için düşüşleri düğün yapacak ve altın almak isteyen vatandaşların iyi bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini ifade etti. Uzman isim, "Altında düşüşlerin kalıcı olacağını öngörmüyoruz. Gram altın fiyatları için ilerleyen dönemde 540-550 lira seviyesi görülebilir" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.