">
KARS Haber Girişi : 08 Şubat 2018 00:12

Kars’ta Kızılay Mezdeke Şarkısıyla Kan Topladı!

Kars’ta Kızılay Mezdeke Şarkısıyla Kan Topladı!
Dün öğlen saatlerine TÜRK KIZILAYININ GAMP konağı önüne kurduğu mobil kan toplama aracından yapılan müzik yayının dinleyenler kulaklarına inanamadılar.

Kars Olay / ÖZEL- Dün Türk Kızılayı Kars’ın en işlek caddelerinden biri olan GAMP konağı önünde “Bu gün burada kan bağışlayarak üç kişiye umut olabilirsiniz” sloganıyla kurduğu mobil kan toplama aracından yapılan MEZDEKE müziği dinleyenleri şaşırttı. Kızılayın mobil kan toplama aracının önünden geçen vatandaşlar “Ordumu savaşta bunlar MEZDEKE çalıyor, bari FETİH MARŞI çalsalar” diyerek tepki gösterdiler.  Bizlerde vatandaşın bu duyarlı davranışını yine vatandaşlar adına haberleştirip sizin yorum ve takdirlerinize sunuyoruz. Belki amaç kötü değil, art niyet değil ama şuanda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrinde operasyondayken TÜRK KIZILAYI’NIN art niyetli olmadığını fakat bu gibi dönemlerde daha da dikkatli ve duyarlı olmasını gerektiğini bir kere daha hatırlatmak istiyoruz. 

 

Etiketler : " class="button">
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.