İLÇELER Haber Girişi : 07 Şubat 2018 22:59

Sarıkamış Kayak Merkezi Kapalı Telesiyej İstiyor!

Sarıkamış Kayak Merkezi Kapalı Telesiyej İstiyor!
Bu gün 3 Bakan Ardahan kayak tesisleri ve telesiyej hattının açılışını yaptı. Açılışta kayak merkezinde bulunan kapalı telesiyejler ise dikkatlerden kaçmadı.

Kars Olay / ÖZEL- Bu gün Ardahan’da Yalnızçam Kış Turizm Merkezi açılışı yapıldı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün yaptığı açılışta kapalı telesiyejler ise dikkatlerden kaçmadı. Ardahan’a yapılan kapalı telesiyejlerin ise neden hala Sarıkamış Kayak Merkezine yapılmadığı veyahut ne zaman yapılacağı ise akıllarda soru işaret olarak kalmaya devam ediyor. 

FITRINA OLUNCA TATİLCİLER ZOR DURUMDA KALIYOR
Özellikle bu sezon Sarıkamış Kayak Merkezi yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeyi başarmışken, telesiyejle zirveye çıkan turistler fırtına olunca telesiyejde zor anlar yaşıyorlar. Biran önce telesiyejlerin önünün cam kafesle kapatılması gerektiğini ve bununda hem görsel bir güzellik oluşturacağını hem de soğuk ve fırtınalı havalarda insanlın üşümeden telesiyeje binip zirveden kayabileceklerini vurguladılar. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.