SPOR Haber Girişi : 08 Kasım 2017 00:42

Kars'ta Kick Boks Fırtınası Esecek!

Kars'ta Kick Boks Fırtınası Esecek!
Uluslararası K3 Kick Boks Dünya Şampiyonası Kars’ta İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Kars Olay-Altay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Gönen organizasyonunda yapılacak Kick Boks gecesine şimdiden birçok destek gelmeye başladı.

Altay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Gönen yaptığı açıklamada şunları söyledi; “24 Kasım 2107 tarihinde Uluslararası K3 Kick Boks Dünya Şampiyonası geri sayım başladı. Biletler satışa sunuldu. Turnuvayı ASpor’dan da tüm vatandaşlarımız canlı yayın olarak izleyebilecekler. Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’ın da katılacağı bu büyük kickboks gecesi Kars tanıtımı ve gençlerini spora özendirmek için büyük bir fırsat olacaktır. Tüm Kars Halkının bilet alarak desteklerini bekliyoruz. Biz hazırız Kars siz hazırımsınız. Unutulmamalıdır ki Bir Şehrin Kaderini ve Talihini Gençler belirler Gençlere ve sportif alanlara destek vererek gençlerin geleceğe bakış açısını da belirlemiş olursunuz Haydi Kars gençlerine sahip çık” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.