SPOR Haber Girişi : 04 Nisan 2019 08:47

Karsspor Taraftarlarından Yönetime İstifa Çağrısı

Karsspor Taraftarlarından Yönetime İstifa Çağrısı
Karsspor taraftarları Harbiler yönetime çağrıda bulundu.

Kars Olay- Karsspor taraftarları Harbiler Karsspor Yönetimini istifaya çağırdı. Bir çok taraftar sosyal medya hesabından aynı istifa metnini yayınlayarak yönetim istifa çağrısında bulundu. Karsspor yönetimi tarafından bir açıklama henüz gelmezken ilerleyen günlere istifa çağırsının kamuoyunda ses getirip getirmeyeceği henüz bilinmezken yönetimin istifa edip etmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

 

Tarafların istifa çağrışı aynen şöyle; "KARSSPOR DA halen daha yöneticilik yapmaya çalışan Yücel abi yildiray abi yakup abi Muhsin abi. Bugüne kadar yapılması gerekenleri ve yapmanız gerekenleri yapamadınız valla kusura bakmayın ama kulübe destek olmak isteyen esnaf ve halkta sizlerin varlığından rahatsız oldukları için destek bile olmadılar artık KARSSPORA daha iyi destekte bulunabilecek yöneticilere ihtiyacı vardır sizde taktir edersinizki malesef başarısız oldunuz sizden ricamız artık yeter diyip erdemli bir şekilde birakmanizdir, çünkü bu kulübün ve taraftarın artık ne kaybedecek bir yılı nede sabrı kalmıştır. Bu takımı Hersene bir ilçemize rakip yapmaktan başka ne yaptınız. #erdrmlibirsekildebirakin"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.