KARS Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 2021 01:04 Haber Girişi : 01 Ocak 2021 01:22

KarsOlay Tüm Haklarını Devretti

KarsOlay Tüm Haklarını Devretti
2016 Yılında yayın hayatına başlayan ve tez zamanda Kars'ın Markası ve olayı olan Kars Olay bütün haklarını devretme kararı aldı.

Kars Olay-Yaptığı haberlerle kamuoyuna yön veren ve attığı manşetlerle gündem oluşturan Kars'ın Marka İnternet Haber sitesi olan Kars Olay (www.karsolay.com) yönetim değiştirme kararı alarak tüm haklarını Sezgin Yıldız'a devretti.

 

Kars’ın Olayı Sloganıyla 25-01-2017 Cuma Günü ilk haberiyle Kars’ta internet haberciliği yayın hayatına başlayan Kars Olay Gazetesinin yönetimini bundan sonra Kars'ın tanınmış ve sevilen simalarından  Sezgin Yıldız yapacaktır.

 

SEZGİN YILDIZ: "KARS'IN OLAYI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!"
Sezgin Yıldız Konu Hakkında yaptığı açıklamada; “Öncelikle okuyucularımıza bize göstermiş olduğu ilgi, yardım ve yorumlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Bizi ziyaret eden bütün takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Okuyucularımızın haberlere yazdıkları yorumlardan güç alarak onlara en güzel haberleri sunmaya devam edeceğiz. Bizi izleyen, takip eden herkese sonsuz teşekkür ederiz. Kars'ın Olayı Olmaya Devam Edeceğiz!”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İbrahim Atım 01 Ocak 2021 14:33

    Sezgin Yıldız bir işe el attıysa gözü kapalı güveneksiniz her daim sevdiğim saydığım kişidir başarıların devamını dilerim

  • Rahime KARATAŞ 01 Ocak 2021 10:51

    Öncesini bilmiyorum ama bundan sonra ilimize faydalı, doğru ve tarafsız bir yayın kuruluşu olacağınıza tüm kalbimle inanıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun inşaAllah.