KARS Haber Girişi : 09 Ağustos 2017 13:55

Karslı Vatandaşın Traktörü İlgi Odağı Oldu

Karslı Vatandaşın Traktörü İlgi Odağı Oldu
Karsın Boğatepe köyünde bir vatandaşın traktörünün arkasına yazdırdığı yazı görenleri güldürüyor.

Kars Olay (ÖZEL)- Başka Ülkede Yaşayamam lafının gerçek olduğu bir fotoğraf karesi de Kars’tan geldi. 
Kars’ın Boğatepe köyünde yaşayan Mustafa Ömür isimli vatandaş traktörünün arkasına öyle bir şey yazdırdı ki görenler ve anlayanlar kendini gülmekten alı koyamıyor. Traktörün arkasına “ÖLDÜR BENİ PİTT İLACI” yazan vatandaş adeta kamyon arkası yazılarına taş çıkaracak derecede ilgi çekmiş durumda. 
Mustafa Ömür isimli vatandaş: “Kars şivesiyle yazılmış yazıyı okuyanlar ilk başta yazının ne anlama geldiğini anlamıyor, çünkü tamamen bizim Kars’ımızın şivesiyle yazdık. Zaten bunun için ilgi çekti. Pitt kelimesinin ne anlama geldiği soranlara bit pire anlamına geldiğini söylediğimizde hem gülüyor hem de ilgi duyuyorlar.  Hatta bazen traktörü durdurup selfi çekilenler bile var. Ayrıca traktörümün önüne ise büyük bir Türk bayrağı yaptırdım Türk bayrağımızı görenler ise Bu sefer benden müsaade isteyip bayrağımızla selfi çektiriyorlar. Bende espri olsun diye yazdığım yazıdan dolayı vatandaşların ilgi göstermesinden gayet mutluyum.  Bütün her kesin ilgisine teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.