KARS Haber Girişi : 07 Kasım 2017 22:47

Kars'ın Gururu Ziyo Vali Doğan'dan Doğalgaz Kombisi İstedi

Kars'ın Gururu Ziyo Vali Doğan'dan Doğalgaz Kombisi İstedi
Kars'ın sevilen simalarından olan ve halk arasında Ziyo ismi ile bilinen vatandaş Kars Valisi Rahmi Doğan'dan yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla kombi istedi.

Kars Olay- Kars'ın sevilen simalarından olan ve halk arasında Ziyo ismi ile bilinen vatandaş Kars Valisi Rahmi Doğan'dan yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla kombi istedi.

Kars'ta tüm vatandaşlar tarafından sevilen ve kentin renkli isimlerinden olan halk arasında Ziyo ismi ile bilinen vatandaş Facebook'tan yapılan paylaşımda Kars Valisi Rahmi Doğan'dan havaların soğuk olması ve yalnız kaldığı evin soğuk olduğunu belirterek Kars Valisi Rahmi Doğan'dan evine kombi taktırmasını talep etti.
 

Facebook üzerinden yapılan canlı yayında, Karslı tüm vatandaşları sevdiğini ifade eden ve Karslı vatandaşların adeta bağrına bastığı Ziyo isimli vatandaş Başbakanlık Toki Yanında bulunan Sosyal Yardımlaşma Konutlarında ikamet ettiğini yalnız yaşadığı evin soğuk olması dolayısıyla üşüdüğü ve hasta olduğunu belirterek, kendisine sürekli yardım eden devletten bu defada Kars Valisi Rahmi Doğan'ın kombi taktırarak yardımcı olmasını istedi. Canlı yayında gerek Kars'ta gerekse il dışında ikamet eden vatandaşların duruma kayıtsız kalmadıkları yaptıkları yorumlar ile yardımda bulunabileceklerini belirtmeleri ise halen daha insanlığın sosyal sorumluluklarının bilincinde olduklarını göstermesi ise milletimizin birlik ve beraberliğini adeta simgeledi. 
 

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.