ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Kasım 2017 22:26

Kars'ta Gazino Cinayetinde 2 Kişi Tutuklandı

Kars'ta Gazino Cinayetinde 2 Kişi Tutuklandı
Kars'ta 2 Kasım tarihinde Ardahan Yolu üzerindeki bir eğlence mekanında meydana gelen cinayet ile ilgili olarak gözaltına alınan 12 kişiden, 2 kişi Azerbaycan uyruklu kadının katil zanlısı oldukları gerekçesi ile tutuklandı.

Kars Güncel-Kars'ta Azerbaycan uyruklu bir kadının, eğlence merkezinde arkadaşının doğum günü partisinde tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla alakalı olarak adliyeye sevk edilen 12 kişiden 2'si tutuklandı.

Kars'ta Karadağ Mahallesi Ardahan Yolu üzerinde 2 Kasım günü bir eğlence merkezinde Azerbaycan uyruklu A. B'nin arkadaşının doğum günü partisinde otel odasında tabancayla öldürülmesine ilişkin yapılan çalışmada polis ekiplerince 12 kişi gözaltına alınmış, gözaltında olan şahıslar Kars İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Kars Adalet Sarayı Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şahıslardan M.Ç ile Azerbaycan uyruklu Ş.A, "kasten adam öldürme" suçundan dolayı tutuklanarak Kars T Tipi Kapalı Cezainfaz Kurumuna gönderildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.