Kars36 Spor’dan Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'a Ziyaret

Kars Olay-Futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tokalaşarak karşılayan Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Karsspor maçlarını izlerken inanılmaz keyif aldığını söyledi.

 

Futbolu seven birisi olduğunu da belirten Sağdıç, “Küçüklüğümden beri Ankaragücü’nün maçlarına giderdim. Anadolu takımlarına ayrı bir ilgim vardı. Buraya da gelince hafta sonları sizin maçlarınızı izlemeye başladım. Takım kadronuz, oyun kurmanız, birlik ve beraberliğiniz, takım ruhunuz oldukça güzel. Geldiğimden beri hiç yenilmedik inşallah bir daha da yenilmeyiz. Benim seyrettiğim maçlarda bir beraberlik 4 galibiyet vardı. Arhavi maçında bir işim vardı gelemedim ondan sonra hep geldim.” dedi.

 

Oğlunun da futbola çok meraklı olduğunu anlatan Sağdıç, “Bende oğlumun futbolcu olmasını istiyorum ve kendisini destekliyorum.” diyerek futbola olan ilgisini dile getirdi.

 

Takım oyuncuları da il yöneticilerinin maçları izlemeye stada gelmesinin kendilerini motive ettiğini ve bundan son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

 

Devre arasını İstanbul’da geçireceklerini fakat Antalya’da bu tatili geçirmek istediklerini de kaydeden oyuncular “Her takım gibi gönül ister ki Antalya’da geçirelim o süreci ama şartlar ortada. Bir dizi eksikliklerimiz var. Bizler sizlerden destek bekliyoruz. “ dedier.

 

Ziyarette ayrıca forma takdimleri de yapıldı. Kars36 Spor futbolcuları Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a Kars36 Spor forması, Sağdıç da karşı tarafa Ankaragücü forması hediye etti.

 

Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, ziyaretten sonra futbolcu ve teknik heyeti emniyet müdürlüğü binası çıkışında tek tek tokalaşıp sarılarak uğurladı.

 

Kars36 Spor Yönetimi, “Bugün bizi makamında kabul eden ilimizin sevilen Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç Bey'e Kars 36 Spor'umuza göstermiş olduğu yakın alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz.” mesajını paylaştılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.