Kars Valiliği Yaşlı Vatandaşları Yalnız Bırakmıyor

Kars Olay-Kars Valisi Türker Öksüz, 65 yaş vatandaşları telefon görüşmesiyle ikna ederek evde kalmalarını, devlet olarak her zaman kendilerinin hizmetinde olacaklarını söyledi.

Kars Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu, 65 yaş üstü vatandaşları yalnız bırakmıyor, ihtiyaçları karşılamaya devam ediyor.

Vali Türker Öksüz, Menzer Nine ile telefonda görüşerek kendi sağlığı için evde kalması gerektiğini ve ihtiyaçlarının karşılanacağını söylyerek; "Sizi dışarı çıkarmamamızın nedeni sizinle ilgili değil, sizler, bu hastalığa daha kolay yakalnırsınız. Onun için sizleri korumak için sizi dışarı çıkartmıyoruz. Sizin canınız hepimiz için kıymetli, başımızın tacısınız. Onun için daha evinizden çıkmayın ki bu hastalığa yakalanmıyasınız, Allah korusun hasta olmayın, bir hayati probleminiz olmasın, biraz daha dayanalım inşallah bu süreci atlatacağız. Kendine iyi bak Allah'a emanet ol, bir ihyicanız olduğu zaman bizim vefa sosyal destek grubumuzuzdaki görevlilerimiz, her zaman sizlerin ihtiyaçlarına, taleplerine karşı hazırdır, sizlere hizmet etmeye hepimiz hazırız." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.