ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Haziran 2020 11:51

Kars'ta 'Türkiye Özel Trafik Uygulaması'

Kars'ta 'Türkiye Özel Trafik Uygulaması'
Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Radar İle Hız Kontrolü, Yolcu Taşıyan Araç Kontrolü, Emniyet Kemeri ve Seyir Halinde Cep Telefonu kullanan sürücülere yönelik “Türkiye Özel Trafik Uygulaması” yaptılar.

 Kars Olay-Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı 19-20-21 Haziran 2020 günü 08:00-18:00 saatleri arasında toplam 127 personelin katılımıyla Radar İle Hız Kontrolü, Yolcu Taşıyan Araç Kontrolü, Emniyet Kemeri ve Seyir Halinde Cep Telefonu kullanan sürücülere yönelik “Türkiye Özel Trafik Uygulaması” icra edilmiştir.

 

1584 aracın kontrol edildiği uygulama kapsamında; 24’ü hız kurallarına uymamak, 36’sı diğer kural ihlallerinden olmak üzere 60 araca toplam 14 bin 256 TL idari para cezası kesilmiş ve 2 araç trafikten men edilmiştir.

 

Yapılan Açıklamada: "Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.