ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Kasım 2018 13:08

Kars'ta Silahlı Kavganın Zanlısı Yakalandı

Kars'ta Silahlı Kavganın Zanlısı Yakalandı
Kars'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen ve yol verme meselesinden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi yakalayarak olay yerinden kaçan zanlı silahıyla birlikte polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kars Olay- Kars'ta dün akşam saatlerinde Şehit Yusufbey Caddesi ile Atatürk Caddesi kavşağında meydana gelen olayda iddiaya göre trafikte yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, kavganın taraflarından K.Ç. silahla E.T.'yi vurarak olay yerinden kaçmıştı.
Polis ekipleri olay yeri çalışmasından sonra silahlı saldırgan K.Ç.'yi yakalamak için gece boyu çalışmalarını sürdürdü. Teknik takip ve çalışmalar sonrasında silahlı saldırgan K.Ç.'nin Cinayet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından önce aracı bulundu, daha sonra ise K.Ç. olayda kullandığı silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
K.Ç.'nin emniyetteki işlemleri devam ederken silahla yaralanan E.T. ise hastanede yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.