ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Kasım 2018 11:18

Kars'ta Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı

Kars'ta Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı
Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında "Uyuşturucu ile Mücadele İl koordinasyon Kurulu" toplantısı gerçekleştirildi.

Kars Olay- Kars Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına Vali Öksüz, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, KAÜ Rektörü Sami Özcan, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu ve diğer kurum müdür ve amirleri katıldı.

Toplantıda İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli psikolog tarafından yapılan sunumun ardından güvenlik güçleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar değerlendirilerek yeni çalışmalar için yol haritası belirlendi.

Kars Valisi Türker Öksüz burada yaptığı açıklamada; "Uyuşturucu madde kullanımı hem toplumumuzun hemde geleceğimizi etkileyen ve özellikle gençlerimizi hedef alan önemli bir sorun haline gelmiştir. Bu sorunun ortadan kaldırılması için güvenlik güçlerimizin terör örgütleriyle yaptığı mücadeleye paralel olarak uyuşturucu ilede önemli bir mücadele verilmekte. Tüm kurumlarımız bakanlıklarımız ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyor" dedi.

Vali Öksüz; "Bizlerde ilimizde çeşitli çalışmalar yapıyoruz, bu günde burada  Uyuşturucu ile Mücadele İl koordinasyon Kurulunun toplantısını yapacağız. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum, alacağımız kararların faaliyete geçirilerek en kısa sürede sonuç vererek ilimizde uyuşturucu madde ile yapılan mücadelede önemli katkılar sağlayacağını temenni ediyorum. Çok önemli bir çalışma yaptığımızın altını çiziyorum hem gençlerimiz hemde geleceğimiz için bu kurulların faaliyetlerinin önemine dikkat çekmek istiyorum." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.