KARS Haber Girişi : 31 Ekim 2018 22:26

Kars’ta Mahkumların Eserleri Adliyede Satılacak

Kars’ta Mahkumların Eserleri Adliyede Satılacak
Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan mahkumların yaptığı eserlerden oluşan ürün ve el sanatları, Adliye Sarayı satış mağazasında satışa sunuldu.

Kars Olay-Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, İş Yurtlar Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren hediyelik eşya atölyesinde tutuklu ve hükümlüler tarafından iş ve meslek eğitim süreçlerinde üretilen Kars’a ait tarihi eserleri temsil eden hediyelik ürünler mağazada sergilenerek satışına başlandı.

Kars Valisi Rahmi Doğan, “2 yıldır arkadaşlarla birlikte çalışıyoruz, kurumların birbiriyle uyumlu çalışması çok önemli çünkü kurumların yaptığı işler birbiriyle kesişiyor ve birbirini destekliyor." dedi.

Doğan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz bu süre içerisinde başsavcımla, reislerimizle uyumlu bir çalışma yapıldı. Ben Kars adına adliye teşkilatına şükranlarımı sunuyorum. Kars'ta güvenlikle, terörle mücadele, asayişle ilgili bir başarı varsa buradaki arkadaşların çok büyük katkısı ve emekleri var bundan dolayı da teşekkür ediyorum. Açılış yaptık, güzel eserler ortaya çıkmış Kars'ın değerlerinin ortaya çıkartılması sevindirici bir haber." diye konuştu.

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz ise güzel çalışmaların yapıldığını belirterek, kendilerini hiç yalnız bırakmayan Kars Valisi Rahmi Doğan’a teşekkür etti.

Açılışa, Kars Valisi Rahmi Doğan, 14. Mekanize Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, Adalet Komisyonu Başkanı Soner Fevzi Vurur, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, Cumhuriyet Savcısı Erkan Alanoğlu, Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Turgay Kartal, Kars Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Canyurt katıldı .

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.