KARS Haber Girişi : 28 Nisan 2019 18:43

Kars'ta Liseli Öğrenciler Gönüllü Kızılaycı Oldular

Kars'ta Liseli Öğrenciler Gönüllü Kızılaycı Oldular
Kars'ta lisede okuyan 11 öğrenci farkındalık yaratmak için Türk Kızılay'ının kan bağış standında 3 gün boyunca gönüllü çalışarak kan bağışı kampanyasına destek verdiler.

Kars Olay- Gazi Kars Anadolu Lisesi ile Türk Kızılayı arasında yapılan ortak çalışma kapsamında gönüllü çalışma programı başlatıldı.

Kızılay'ın kan bağışı stantlarında üç gün boyunca gönüllü olarak görev yapan 11 lise öğrencisi vatandaşlara kan bağışının hayati önemi hakkında bilgiler vererek kan bağışında bulunmalarını sağladılar. Kars kent meydanı, Kafkas Üniversitesi yerleşkesi gibi değişik noktalarda görev yapan öğrenciler çalışmalarının yanı sıra kan bağışında da bulundular. Öğrenciler bu etkinliğe katıldıklarından dolayı duydukları mutlulukları belirterek kaynağı sadece insanlar olan kan bağışı ile hayat kurtarmanın önemini belirtip kampanyaya destek verilmesi gerektiğini belirttiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.