ASAYİŞ Haber Girişi : 04 Ocak 2020 12:26

Kars'ta Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

Kars'ta Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı
Kars'ta 4 ayrı hırsızlık olayı yapan bir kişi yakalandı.

Kars Olay- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Açıklamada: "Kars İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizce, 16/11/2019 tarihi ile 15/12/2019 tarihleri arasında ilimiz İstasyon, Merkez ve Kaleiçi Mahallelerinde meydana gelen 4 ayrı Nitelikli Hırsızlık olayı ile 
ilgili yapılan çalışmalar kapsamında;

 

Olayın geçtiği yerler ve çevre cadde ve sokaklardan temin edilen yaklaşık 500 saatlik güvenlik kamera kayıtlarının titizlikle incelenmesi neticesinde hırsızlık olayını Y.A (45) isimli şüpheli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiş olup, şüpheli Y.A 02/01/2020 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

Şüphelinin ikametinde yapılan aramada muhtelif işyerlerinden çalmış olduğu çok sayıda gıda malzemesi ele geçirilerek işyeri sahiplerine teslim edilmiştir.

Konu ile ilgili olarak  Y.A işlemlerinin ardından 03/01/2020 günü sevk edildiği Adli mercilerce TUTUKLANARAK Cezaevine teslim edilmiştir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.