KARS Haber Girişi : 09 Nisan 2020 03:19

Kars'ta Hastane Bilgi İşlemcilerinden Mesaj Var

Kars'ta Hastane Bilgi İşlemcilerinden Mesaj Var
Koronavirüs (Covid-19) salgınında, büyük özveriyle gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarının en büyük destekçilerinden olan bilgi işlem personellerinden mesaj geldi.

Kars Olay-Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da canını dişine takarak özveriyle çalışan Sağlık çalışanlarının en büyük destek ve yardımcılğını yapan hastane bilgi işlem çalışanlarının sosyal medya hesplarında  yapmış oldukları bir paylaşım okuyucuları önce üzdü sonra ise paylaşıma yüzlerce destek mesajı ile sonuçlandı.

 

Hastende bilgi işlem çalışanları “Siz bize mikrop taşıyorsunuz.“ suçlamasını yöneltenlere adeta ders niteliğinde bir cevap verdiler.

 

İŞTE HASTE BİLGİ İŞLEM ÇALIŞANLARININ HAKSIZ YERE MARUZ KALDIĞI O SUÇLAMALARA KARŞILIK VERDİKLERİ YÜZE ÇARPMA NİTELİĞİNDEKİ CEVAP PAYLAŞIMLARI

Yanımızdan duruşlarını esirgeyenlere...
"Coronadan önce sen hastanede çalışıyorsun, bana fiş alır mısın? Diyenler. Tahlil sonuçlarımı çıkınca doktora gösterir misin ? Ben sonuçlar çıkana kadar beklemesem olur mu? Diyenler. Telefonla arayıp reçete yazdırmamızı isteyenler ya da doktor tavsiyesi isteyenler ben ya da benim bilmem kimim ameliyat olacak yardımcı olur musun ?


Diyenler vs... vs...
Buna benzer daha bir sürü şey. Bugün biz zaten taşıdığımız riskin bu kadar bilincinde davranırken, “Siz bize mikrop taşıyorsun diyorsunuz.“ Aslında siz bize bu taleplerle gelirken ne şartlarda çalıştığımızı vaktimizin olup olmadığını hiç düşünmediniz. Aksine yapamam dediğimizde“ eline mi yapışacak sanki zaten akşama kadar burda “ diye düşünenleriniz oldu.


Hastanede çalışmaya başlayalı başını kaşıyacak vakti yok demediniz. Hastanede çalışmaya başlayalı burnu yukarda dediniz. Ya da sen ben gibi kaç kişi gerekli gereksiz işleri için mesgul ediyor bakalim kendi işini yapmaya vakti kalıyor mu o da hakli demediniz. ÜÇ GÜN ALKIŞANDIK SONRA YINE DIŞLANDIK. Biz daha fazla kişiye bulaşmaması için kendimizi toplumun önünde siper ederken hala bunun farkına varamayanlar.

 

“ Bu günler de geçer yalnız kimin nasıl davrandığı UNUTULMAZ.“

 

Bilin istedim..."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.