KARS Haber Girişi : 09 Nisan 2020 02:41

Milli Dayanışma Kampanyasına Müftü Eviş'den Destek

Milli Dayanışma Kampanyasına Müftü Eviş'den Destek
Koronavirüs salgınının etkilerini azaltmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 aylık maaşını vererek başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na Kars İl Müftüsü de destek verdi.

Kars Olay-Kars'ta başta İl Müftüsü olmak üzere din görevlileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"'na Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş'in 1 maaşını bağışlayarak destek verdiği öğrenildi. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı dayanışma kampanyasına Kars Valisi Türker Öksüz'ün 1 maaşını bağışlamasının ardından Kars İl Müfütüsü de 1 maaşını "Milli Dayanışma Kampanyası"'na bağışladığı öğrenildi. 

 

KARS İL MÜFTÜSÜ YUSUF EVİŞ'DE DESTEK VERECEK
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın sosyal medya hesabından "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına bir aylık maaşımı bağışlıyorum. Başkanlığımızın yöneticilerini, tüm il ve ilçe müftülerimizi ve tüm Diyanet Teşkilatımızı bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ediyorum." diyerek çağrıda bulunduğu kampanyaya Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan il müftülerinin destek verdiği öğrenilirken, Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş'in ise kampanyaya 1 maaşla destek verdiği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.