ASAYİŞ Haber Girişi : 18 Eylül 2019 09:57

Kars'ta FETÖ'den 1 Kişi Tutuklandı

Kars'ta FETÖ'den 1 Kişi Tutuklandı
Kars'ta FETÖ/PDY Emniyet mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişi adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan 10 kişiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kars Olay-FETÖ/PDY Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve Emniyet mahrem yapılanması içerisinde bulunan örgüt mensuplarının yakalanmasına yönelik Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince ortak yürütülen çalışmalar neticesinde; 06/09/2019 tarihinde gözaltına alınan ve yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen; Eski Emniyet Mensuplarından T.Y. isimli şahıs tutuklanmış, Y. B, M. M., H.Y., H T., E.Y.,R.K.,L.K.,E.Y. ve Ü. D. isimli şahıslar Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. 
Yapılan yazılı açıklamada "Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak; Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile kararlıkla devam edecektir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.