EĞİTİM Haber Girişi : 18 Eylül 2019 09:02

Kars TDP'nin Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Kars TDP'nin Okul Ziyaretleri Devam Ediyor
Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) polislerinin anaokulu ziyaretleri devam ediyor.

Kars Olay-Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) görevlileri “ÇOGEP” kapsamında yürütülen “Her Çocuk Bir Umut, Her Umut Bir Gelecek” projesi kapsamında, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlaması sebebiyle “Bayrampaşa İlkokulu ve Anaokulu” ziyaret ederek “Temel Güvenlik-Genel Güvenlik ve Asayiş” konularında bilgilendirme faaliyeti ve ilkokul öğrencileri ile kitap okuma etkinliği yapıtı. Ayrıca etkinlik sırasında anaokulu öğrencilerine Toplum Destekli polis bebek oyuncağı, TDP çocuk boyama kitabı ve kuru boya kalemi hediye edidi. İlkokul öğrencilerine güvenlik konulu broşür dağıtılarak okuma kitabı, satranç takımı ve basketbol topu hediye edildi, hoş ve mutlu bir şekilde vakit geçirmeleri sağlandı 

Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duymuş olduğumuz sevgi ve birlikte geçirmiş olduğumuz zamanın bizlere vermiş olduğu mutlulukla benzer etkinliklere devam edilecektir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.