KARS Haber Girişi : 30 Ekim 2018 09:18

Kars'ta Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

Kars'ta Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu, Kars Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan'ın ev sahipliğinde Kars Öğretmenevinde yapıldı.

Kars Olay-Kars Valisi Rahmi Doğan ve eşinin davetlileri karşılamasıyla başlayan resepsiyon Vali Doğan'ıın konuşmasıyla devam etti.
 
Vali Doğan konuşmasında; Aziz milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yedi düvele karşı göğsünü siper ederek kurduğu Cumhuriyetimizin 95’nci kuruluş yıldönümü büyük bir gururla kutladıklarını belirterek, yaşanılan sıkıntılı günlerin ardından kurulan Cumhuriyetimizin kazanımları sayesinde bugün büyük bir millet ve devlet olmanın gururunu yaşadığımızı ifade etti.
 
Aziz şehitlerimizin kanları ve kahraman gazilerimizin fedakârlıklarıyla yurt edindiğimiz dünyanın en pahalı topraklarında bin yıldır var olduğumuzu ve bundan sonrada aynı şuurla bu topraklarda var olacağımızı vurgulayan Vali Doğan, konuşmasını bizlere hür ve bağımsız yaşama onuru veren tüm şehit ve gazilere Yüce Allah’tan rahmet dileyerek bitirdi.
 
Resepsiyona; Kars Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, Vali Yardımcıları Serdar Demrihan, Serhat Karabektaş, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kaymkamlar, İlçe Belediye Başkanları, protokol üyeleri, kurum müdürleri, askeri erkân, STK temsilcileri ile şehit aileleri, gazilerimiz ve basın mensupları katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.