KARS Haber Girişi : 29 Ekim 2018 15:51

‘Kars’ta Kimi Belediye Başkanı Görmek İstiyorsunuz?’ Anketi Sonuçları Belli Oldu

‘Kars’ta Kimi Belediye Başkanı Görmek İstiyorsunuz?’ Anketi Sonuçları Belli Oldu
KarsOlay ve KarsGüncel’in 31 Mart 2019 yerel seçimleri için okuyucularına sorduğu Kars’ın Belediye Başkanı Kim Olsun anketi bu gün sonuçlandı.

Kars Olay- Kars Güncel ve Kars Olay olarak Kars Belediye Başkanlığı’na talip olan adayları okuyucularımıza sorduğumuz anketin sonuçları belli oldu. Özellikle Kars Kamuoyunda ve siyasetinde ismi kabul görmüş adaylar için “Kars’ta kimi Belediye Başkan Olarak Görmek İstiyorsunuz?” başlıklı anketinin sonuçlarına göre birinci Sırada en çok oyu Alan Naif Alibeyoğlu olurken Alibeyoğlu’nu ise ikinci olarak en çok oy alan Emre Okan Bayramoğlu takip etti. 6439 Kişinin Oy Kullandığı Ankette Birinci 2251 oyla Naif Alibeyoğlu, ikinci 2167oyla Emre Okan Bayramoğlu, üçüncü 1217 oyla Taner Toraman ve dördüncü ise 410 oyla Atıf Özbey oldu. 
İşte KarsGüncel ve Kars Olay’ın okuyucularına sormuş olduğu anketteki tüm isimlerin grafik halinde almış olduğu oy oranları. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nevruz Doğanlı 31 Ekim 2018 10:44

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.