KARS Düzenleme Tarihi : 06 Kasım 2020 09:11 Haber Girişi : 06 Kasım 2020 09:13

Kars’ta Bu Mahalle 1 Aydır İnternetsiz Kaldı

Kars’ta Bu Mahalle 1 Aydır İnternetsiz Kaldı
Kars’ta Halitpaşa Mahallesi sakinleri Türk Telekom yüzünden bir aydır internetsiz kaldı.

Kars Olay-Kars’ta gün geçmiyor ki vatandaşlar sorun yaşamasın ve mağdur olmasın. Bu mağduriyetin sonuncusunu da Halitpaşa Mahallesi sakinleri yaşadı. Kars Halitpaşa Mahallesi Karakoç sokakta yaşayan vatandaşlar neredeyse 1 aydır internet arızasından dolayı mağdur olduklarını iddia ettiler. Vatandaşlar bir ay önce Kars Türk Telekom’a internetlerinde arızalı olduğunu bildirmelerine rağmen aradan geçen süre zarfında arızaları hala giderilmedi. Pandemi döneminde özellikle çocuklarının internete erişmeleri ve EBA TV’ye girmeleri gerektiğini belirten vatandaşlar son bir aydır ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.

Mahallelerinde bulunan internet arızasının giderilmesi için günlerdir Türk Telekom’a giden mahalle sakinleri bir sonuç alamadıklarını belirterek; “Bizim bir aydan fazdadır internetimiz çalışmıyor, ve her gün Türk Telekom’a gidiyoruz ama bu süre zarfında maalesef bir sonuca ulaşamadık, evlerimizde internetimiz olmamasından dolayı bu pandemi sürecinde en büyük skıntıyı çocuklarımız çekti eğitimlerinden geri kaldılar, bu çocuklara bunu yaşatamaya kimsenin hakkı yok, şehrin ortasında bile bir arıza giderilemiyorsa demek ki Türk Telekom kırsala hiç hizmet veremiyor demektir. Buradan sizlerin aracılığıyla tekrar Telekom yetkililerine sesleniyoruz, bu 2021 yılına girerken bu teknoloji çağında şehrin tam ortasında internetin olmaması ne kadar garip bir durum. Yeter artık arızamız giderilsin ve çocuklarımız eğitim hayatlarına devam etsinler.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DR.d 06 Kasım 2020 23:59

    Ayıptır. Bu çağda internet ve telekomünikasyon hizmeti mutlaka verilmeli. Eski çağda değiliz. Koskoca şehri İnternetsiz bırakmak nedir. Diğer haberde yorum yapana ithafen; Gazeteciler eksik gördükleri konuları dile getirmek ile mükelleftir. Bu karalama değildir. Asıl ayıp şey; insanları doğru bilgiden alıkoymak ve yalan haber yaparak insanları duruma alıştırmaktır