Kars Olay- Kars Şehitliği geçtiğimiz sene temmuz ayında bakıma alınarak, şehit mezarları yeniden onarılmıştı. Kars Şehitliği'nin çevre düzenlemesi yanı sıra Şehit mezarlarında ki çökmeler ve kırık mermerler yeniden onarılmıştı. Bu sene ise şehitlik içinde bulunan binan tadilata alınacak.

 

VALİ ÖKSÜZ TEKRAR KARS ŞEHİTLİĞİ FATİH TEKCAN'A EMANET ETTİ
Kars Valisi Türker Öksüz Ramazan Bayramı Münasebetiyle Kars Şehitliği ziyaretinde Şehitliğin bakım tamir onarım koordinasyon işleri için Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan'a bir dizi talimatlar yeniden verdi.
Vali Öksüz Ramazan Bayramı Münasebetiyle ziyaret ettiği şehitlikte bulunan binanın yeniden bakım ve onarıma alınmasını istedi. Geçtiğimiz yıldan bu tarafa Kars Şehitliğin her türlü bakım onarım ve ihtiyaçları konusunda koordinasyonunu sağlayan Fatih Tekcan koordinesinde bu kez ise şehitlik içerisinde bulunan binanın tadilat ve bakım işleri Kars İl Özel İdaresi marifetiyle yapılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.