KARS Haber Girişi : 04 Ocak 2018 16:36

Kars Sarıkamış Şehitleri Yürüyüşü İçin Bu Sene Solo Türk’ünü Bekliyor!

Kars Sarıkamış Şehitleri Yürüyüşü İçin Bu Sene Solo Türk’ünü Bekliyor!
Bu sene 5-7 Ocak 2018 yapılacak olan Sarıkamış Şehitleri Yürüyüşü için Kars halkı şimdiden seferber olmuş durumda. Kars halkı bu seneki yürüyüş programında SOLOTÜRK’ün Sarıkamış’ta bir gösteri yapmasını istiyor.

Kars Olay ÖZEL- Gecen sene Sarıkamış Harekâtı’nın 102. yılı dolayısıyla Allahuekber Dağları'nda şehit olan 90 bin asker için Türkiye'nin dört bir yanında 81 ilde düzenlenen etkinliklerle anılmıştı. Bu senede 5-7 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Sarıkamış Şehitleri Yürüyüşü için Karslıları şimdiden heyecan sarmış durumda. Türkiye’nin neredeyse her ilinden şehitler yürüyüşüne katılmak için gelen vatandaşlar bu senede Kars ve Sarıkamış’a akın edecekler. Her sene olduğu gibi bu senede büyük bir kalabalıkla anılacak Sarıkamış Şehitleri yürüyüşü için Solotürk Gösteri gurubunun şehitler yürüyüşü gününde gösteri yapması ise ayrıca bu yürüyüşe anlam katacağı düşünülüyor. Türkiye Şehitleriyle yürüyor anma yürüyüşüne Solo Türk Gösteri gurubunun şehitler anısına bir gösteri uçuşu yapmasını ise Kars’lı vatandaşlar yürüyüşü taçlandırma olarak gördüklerini ifade ettiler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.