EĞİTİM Haber Girişi : 11 Ekim 2017 16:17

Kars Milli Eğitim Bir Kere Daha Sınıfta Kaldı!

Kars Milli Eğitim Bir Kere Daha Sınıfta Kaldı!
Kars Arpaçay Kuyucuk köyündeki Kuyucuk İmam Hatip Orta Okuluna Kars Milli Eğitim Müdürlüğü Tabela asmadı.

Kars Olay ÖZEL HABER- Kars’ın son zamanlarda eğitim sistemi sık sık tartışılırken en son olarak Kars Milli Eğitim yeni bir sorumsuzluğa imza atmış oldu. 

2007 Senesinde kapısına kilit vurulan Kuyucuk İmam Hatip Orta Okulu bu sene yeniden eğitim öğretime başladı. Köyde okulun açılması köylüler tarafından büyük sevinçle karşılanırken okulun girişine tabelanın halen asılmaması ise gören vatandaşları ve okulda eğitim öğretim gören öğrencileri çok üzmüş durumda. 

Edinilen bilgiye göre tabelası olmayan okulun müdürü daha önceden Kars Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapmış, milli eğitim müdürlüğü tabela konusunda topu tekrar köylüye ve muhtara atarak “ya sponsor bulun veyahut muhtar yaptırsın” diyerek okul müdürünün yüzüne kapıları kapatmış.

Kars Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu sorumsuz davranışı için yetkililere seslenen vatandaşlar okullarına bir an önce köylerinin ismi bulunan tabelanın asılmasını istediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.