İLÇELER Haber Girişi : 09 Şubat 2022 13:13

KARS MİLETVEKİLLERİNDEN KAĞIZMAN'A BİR HİZMETE DAHA

KARS MİLETVEKİLLERİNDEN KAĞIZMAN'A BİR HİZMETE DAHA
Kağızman'da, Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binası hizmete girdi.

Kars Olay-  Ahmet Arslan'ın bakanlığı döneminde projeye alınan ,Kağızman ilçesi Şahindere Mahallesi’ne yapılan acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binası hizmete girdi.

 

Yaklaşık 20 bin kişinin kayıtlı olduğu Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi’nde  14 aile hekimi bulunuyor. İlçemiz Kağızman’ın geçiş noktası olması nedeniyle birçok kazaya müdahale eden ekipler, hizmete giren merkez ile daha profesyonel bir binada hizmet verecek. Kağızman’a kazandırılan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binası, ilçe halkı tarafından takdir topladı. Kars milletvekilleri, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç 'ın kazanımları ile kazandırılan istasyon, birçok kazaya da anında müdahale hizmeti sağlayarak can kayıplarının önlenmesinde büyük rol oynayacak.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Ak parti Kağızman ilçe Başkanı Nuri Turan; “ Kars milletvekilleri, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın çalışmaları neticsinde Yeni bir projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemiz için gece, gündüz demeden her zaman en iyisi için mücadele etmeye çalışan Sayın  Bakanımız Ahmet Arslan  ve Tarım Komisyon Başkanı Sayın Yuus Kılıç'a teşekkür ederiz Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binamız geçtiğimiz günlerde hizmete girdi.Açılışını önümüzdeki günlerde hayırlısıyla yapacağız şimdiden  İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.