SPOR Haber Girişi : 04 Şubat 2022 14:08

Kars Müsiad Başkanı İsmail Gürsoy Yönetim Kurulu Üyelerini Tanıttı

Kars Müsiad Başkanı İsmail Gürsoy Yönetim Kurulu Üyelerini Tanıttı
Kars MÜSİAD başkanı İsmail Gürsoy yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek yönetimini tanıttı.

Kars Olay- AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Kars MÜSİAD başkanı İsmail Gürsoy MÜSİAD yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Moloko Cafede düzenlenen  kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

 Gürsoy basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Sayın başkanım değerli MÜSİAD Kars üyeleri kıymetli basın mensupları MÜSİAD Kars yönetim kurulu ve Üyeleri tanıtım programına hoş geldiniz Şeref verdiniz.


Öncelikle MÜSİAD'ın Kars'ta kurulmasında destek veren önceki dönem MÜSİAD başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan Bey'e ve yine bu süreçte bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan ve bu süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın bakanımız Ahmet Arslan komisyon başkanımız Prof. Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Adem çalkın ağabeyimize sizlerin Huzurunda şahsım ve de kurumum adına şükranlarımı sunuyorum
Bildiğiniz üzere 12 06 2021 tarihinde MÜSİAD Kars başkanlığı tarafıma tebliğ edildi tabi her tebliğ edilen görevin beraberinde getirdiği sorumlulukların bilincindeyiz fakat gerek pandemi gerekse genel merkezimizde  GENEL BAŞKANIMIZ APTURAHMAN KAAN Görev süresinin dolmasından dolayı yerine yeni genel başkanımız sayın  MAHMUT ASMALI beye teslim etmesi ve yönetim değişikliğinden dolayı bir araya gelmemiz epey bir zaman aldı tabii biz bu zaman aralığını fırsata çevirerek MÜSİAD projelerinde başarılı olan illeri ziyaret ederek projeleri yakından inceleme fırsatı bulduk incelediğimiz bu projelerin içinden Serhat şehrimizin iklim şartlarına ve konumuna uygun bir takım projeleri ele aldık İnşallah önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yapacağımız kurum ziyaretlerine akabinde bu projeleri şehrimizin esnaflarına vede insanlarına kazandırma niyetindeyiz sözü fazla uzatmadan yönetim kurulu ve üyelerimizi siz değerli basın mensuplarına takdim ediyorum.

 

-Yurtiçi teşkilatlanma ve üye ilişkilerinden sorumlu 
Şener günerhan
-sektör kurumları iç ticareti geliştirme ve fuar forumdan sorumlu 
Mehmet Zeki Boztaş
-yurtdışı teşkilatlanma diplomatik ilişkiler ve ihracatı geliştirmeden sorumlu 
Volkan Ablak
-eğitim kültür araştırma Yayınları'ndan sorumlu 
Ali Gürbüz Sadıkoğlu 
-bütçe ve Mali işlerden sorumlu 
Güven öğel 
kurumsal ilişkiler ve iletişimden sorumlu 
Kenan Nebioğlu
-bilim ve teknoloji planlama kurumsal iletişimden sorumlu 
Bülent samaras" İfadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DERDO 05 Şubat 2022 00:00

    ZATEN REKLAMDAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL HELE YÖNETİME BİR BAKIN KARSTA BAŞKA ADAM KALMADI YA AK PATİ YÖNETİMİ ORDA YER YOSA BAŞKA TARAFA YEDİ SÜLELERİNİ MÜDÜR AMİR YAPTILAR AK PARTİ SAESİNDE ŞU KARS HALKI BU KADARMI KÖR ACABA.