İLÇELER Haber Girişi : 26 Temmuz 2019 08:57

Kars'ın En Prestijli Yolu Digor Yolu!

Kars'ın En Prestijli Yolu Digor Yolu!
Kars'ın en prestijli yolu olan, Kars-Digor Kağızman-Tuzluca) ayrımı yolunda Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç incelemelerde bulundular.
Kars'ın En Prestijli Yolu Digor Yolu!

Kars Olay-65 Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletveki Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars-Digor Kağızman-Tuzluca) ayrımı yoluna giderek bölünmüş yol çalışmalarını yerinde incelediler.

Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Karayolları 18. Bölge Müdürü Erhan Özkaya ile birlikte Digor'a gitti.

Bölünmüş yol çalışmalarını ve diğer hizmetleri yerinde görmek ilçeye giden ekibi Digor Belediye Başkanı Nebi Kerenciler, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri karşıladı.

Belediye ve AK Parti ilçe teşkilatını da ziyaret eden AK Parti ekibi daha sonra ilçeden ayrıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.