İLÇELER Haber Girişi : 25 Temmuz 2019 23:20

Belediye Çalışıyor Kağızman Güzelleşiyor

Belediye Çalışıyor Kağızman Güzelleşiyor
Kağızman ilçesine kaliteli bir ulaşım imkanı sunulması için Kağızman ilçesinin bütün mahallerini asfalt yapan Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız açıklamalarda bulundu.

Kars Olay-Kağızman ilçesine kaliteli bir ulaşım imkânı sunulması için Kağızman ilçesinin bütün mahallerini 65 Hükümet Bakanı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın katkılarıyla asfalt yapan kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız açıklamarda bulundu.

Kağızman ilçesinin en önemlisi olan sulama su kanallarını yeniden yaparak su sıkıntısını giderdiği gibi şimdide dere mahallerinde bulunan köprülerin korkuluklarını yapıyor, Başkan Yıldız yaptığı açıklamada "Ben Kağızman çocuğuyum işcilikten geldim kendim başında duruyor ve hemde işçi kardeşlerime yardım ederek Kağızman ilçemizin ne sıkıntısı verise gidermeye çalışıyoruz," şeklinde konuştu.

"Halkımız bize güvendi tekrar bu göreve layık gördü bizde hizmetlerimizle halkımızın güvenine laik olmaya çalışacağız " dedi. Ayrıca Belediye Başkanı Nevzat Yıldız Şahindere Mahallesinde de yeni imar yolları açarak bağlantı güzergâhlarını zenginleştirildiği vurgusunu yaptı.

 

YEŞİL ALAN DÜZENLEMELERİ DEVAM EDİYOR
Şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen peyzaj düzenlemeleri, ağaç ve bitki dikimi, çim ekim ve biçimi, budama, dolgu-tesviye ve çeşitli sanat çalışmalarıyla nefes alan bir Kağızman  için çalışan Park-Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kağızman istiklal alanında çiçek sahalarında yabani ot temizliği yaptı.

 

ZABITA USULSÜZLÜĞE GÖZ AÇTIRMIYOR
Kamu düzenini korumak için çalışmalarını taviz vermeden sürdüren zabıta ekipleri, halk sağlığı için tehdit oluşturacak gıda üretimi ve satış noktalarını denetlemeyi sürdürüyor. 

Özellikle marketlerdeki usulsüz fiyat artışlarına müsamaha göstermeyen ekipler, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, seyyar satıcılar ve kaldırım işgalleri yönündeki denetimlerine devam ediyor. Gerekli ikaz ve uyarıları yapan ekipler kurallar doğrultusunda çalışmayan esnaf ve şahıslarla ilgili de yasal işlem uyguluyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.