KARS Haber Girişi : 02 Kasım 2017 11:25

Kars İl Özel İdare’nin Gizli Kahramanları

Kars İl Özel İdare’nin Gizli Kahramanları
Kars’ta bu sene 150 km. ye yakın yol sıcak asfalta kavuştu. Peki, bu 150 km. ye imza atan adamlar kim.

Kars Olay ÖZEL HABER / YORUM- Kars Adeta Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan sayesinde altın çağını yaşıyor. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın talimatları, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’in girişimleri ve Kars Valisi Rahmi Doğan’ın talimatları doğrultusunda bu sene Kars’ın köy yolları sıcak ve beton asfalta kavuştu.
Evet, bu işin başında saydığımız isimler var doğrudur. Peki, bu köy yollarına 150 km. sıcak asfaltın atılmasındaki işi takip edenler kimler. İşte o kişiler de bu işim mutfağındaki kişiler. Yani Bakan Arslan’ın talimatlarını sahada uygulayan isimlerin en başında ise Kars İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan ve yine Kars İl Özel İdare Yol Müdürü Osman Cengiz geliyor. Gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin Kars’ın köylerindeki yolları asfalta kavuşturan isimlere de hakkını vermek gerek.  

Özellikle Bakan Arslan’ın verdiği desteği tam manasıyla kullanabilen bu iki isim sahada adeta Kars’ın köylerini abat ediyor. Köy muhtarlarıyla koordineli bir şekilde çalışan bu iki isimden Kars ve Karslılar daha çok hizmet bekliyor. Hangi köy muhtarına giderseniz gidin özellikle bu iki isimden memnun olmayan yoktur herhalde. Bizlerde bu başarıyı görmezden gelemezdik ve buraya bu iki ismi yazmaktan geçemezdik. 

Özellikle yoğun çalışma temposuna ayak uydurmayı başaran Tekcan ve Cengiz’in kışında köy yollarındaki karla mücadelede aynı potansiyeli göstereceği şimdiden belli. 

Hatta geçtiğimiz günlerde bir haberde Yolların Fatihi diye bir başlıklı haber görmüştük işte bizce yolların Fatihi olarak bu iki isme de affolunmalı.
Ayrıca ilerleyen haberlerimizde Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan’a ve yine Kars il Özel İdaresi Yol Müdürü Osman Cengiz’i ayrıntılı işleyerek yine daha sonraki çalışmalarını da burada yazacağız. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.