SİYASET Haber Girişi : 31 Temmuz 2019 02:42

Kars'ı Sallayacak İddia! Ayhan Bilgen İstifa mı Ediyor?

Kars'ı Sallayacak İddia! Ayhan Bilgen İstifa mı Ediyor?
31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde HDP'den Kars Belediye Başkanı seçilen Ayhan Bilgen'in istifa edeceği iddia ediliyor.

Kars Olay-31 Mart Yerel Seçimlerinde 12192 oy alarak HDP'den Kars Belediye Başkanı seçilen Ayhan Bilgen'in HDP'den istifa edeceği iddiası Kars kulislerinde bomba etkisi yarattı.Ayhan Bilgen'in partisinden isitfa edip başka bir partiye geçip geçmeyeceği bilinmezken, son zamanlarda Bilgen'in özellikle Ankara ve İstanbul seyahatleri ise bu istifa söylemlerini güçlendirdiği kanısına varılıyor. Özellikle Kars ve Ankara kulislerini de hareketlendiren ve kulaktan kulağa dolaşan istifa söylentilerine Ayhan Bilgen'in bir cevap verip vermeyeceği bilinmezken, bu durumun önümüzdeki haftalarda daha da netleşeceği düşünülüyor. HDP'den Kars Belediye Başkanı seçilen Ayhan Bilgen'in suskunluğunu koruması durumunda istifa söylentilerinin daha da güçlenerek konuşulacağı ve Kars'ın gündemini meşgul edeceği görülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • karslı yurttaş 31 Temmuz 2019 12:27

    Atmayın ya, ısmarlama haber gibi. Ankara ve istanbul seyahatlerini belediyenin facebook sayfasında zaten görebilirsiniz, ülke dışına bile çıktığı programlara katıldığı oluyor. Adam böyle saçma bir habere söylentiye niye cevap versin ki kendi kendinize senaryo kurup bir de güçlendiriyor diyorsunuz

  • şener 31 Temmuz 2019 10:58

    İt ulur, Kervan yürür boşuna hiiiç algı oluşturmayın herşeyin farkındayız ‘’#AklımlaDalgaGeçme’’