KARS Haber Girişi : 26 Kasım 2018 00:04

Kars Emniyetinden 'Şiddete Hayır' Broşürü

Kars Emniyetinden 'Şiddete Hayır' Broşürü
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü polisleri tarafından “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” nedeniyle ‘Şiddete Hayır’ broşürü dağıtıldı.

Kars Olay- Kars Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” olması münasebetiyle 22-23.11.2018 tarihleri arasında başta otogar, havaalanı, muhtarlıklar ve halkın yoğun olarak bulunduğu cadde-sokaklarda ‘Şiddete Hayır’ konulu broşürün dağıtımı yapıldı. 

Emniyet Mdürülüğü'nden yapılan açıklamada; "Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak; şiddetin her türlüsünün karşısında  olduğumuzu, özellikle kadına ve çocuklara yönelik şiddetle mücadele konusunda, ilimizdeki paydaş bir çok kurum ve kuruluşla işbirliği içerisinde çalışmalar yürüttüğümüzün kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.